Är du intresserad av nya utmaningar och vill arbeta i ett nytänkande och expansivt företag?
Då är Swt Paper AB något för dig.

Swt Paper AB är specialiserade på laminering och arkning av papper och kartong. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden, packaging, industrial och display. I Bolaget finns stor erfarenhet och omfattande kunskaper om pappers olika egenskaper och användningsområden. Dessa kunskaper används i lamineringsprocessen där olika pappers- och kartongkvaliteter lamineras ihop till nya kundunika lösningar där kundens behov och användningsområde sätts i centrum, Custom made paperboard.

Flera länder inför restriktioner för plastanvändning vilket gynnar pappersindustrin. Papper och kartong är ett förhållandevis miljövänligt alternativ varför fler och fler söker alternativ i cellulosabaserade produkter.

Vi söker dig som är strukturerad, självgående och noggrann samt som även kan anpassa dig till ett högt arbetstempo och hantera stress. Du ska gilla att arbeta ensam, men är även en del av flödet som kräver ett tätt samarbete internt. Vi behöver någon som har truckerfarenhet och gärna bakgrund inom logistik. Vi vill att du är med och påverkar samt förbättrar logistikflödet hos oss på Swt Paper.
De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta/lossa med gaffel/klämtruck, samt materialförsörjning till vår produktion.

Krav på truckkort typ A+B, erfarenhet ifrån liknande arbete är önskvärt. Du måste kunna behärska muntliga och skriftliga instruktioner på svenska. Vi kommer värdera personlighet högt.

Tjänsten är en heltid, tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Månadslön enligt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, skicka därför din ansökan snarast. Frågor avseende tjänsten besvaras via nedanstående mailadress. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser framemot din ansökan!

Maila din ansökan till ansokan@swtpaper.se senast 2021-11-14.