Vill du arbeta med nya utmaningar i ett nytänkande och expansivt företag? Då är Swt paper något för dig.

Swt paper är specialiserade på laminering och arkning av papper och kartong. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden: packaging, industrial och display. I bolaget finns stor erfarenhet och omfattande kunskaper om pappers olika egenskaper och användningsområden. Kunskaperna används i lamineringsprocessen där olika pappers- och kartongkvaliteter lamineras ihop till nya lösningar, med kundens behov och användningsområde i centrum – Custom made paperboard. Flera länder inför restriktioner för plastanvändning, vilket gynnar pappersindustrin eftersom papper och kartong är ett förhållandevis miljövänligt alternativ.

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och ett mekaniskt handlag, och som vill jobba som maskinoperatör. Erfarenhet ifrån liknande arbete är önskvärt – gärna ifrån pappersindustrin. Vi behöver dig som är kvalitetsmedveten, noggrann, strukturerad och självgående. Eftersom vi arbetar i lag är det viktigt att du är bra på att samarbeta och ta initiativ, och att du kan motivera och entusiasmera dina kollegor.

Vi arbetar skift och arbetet är ibland tungt, så en god fysik är en bra tillgång. Truckkort är önskvärt, och du måste kunna förstå både muntliga och skriftliga instruktioner på svenska.

Tjänsten är en heltid, tillsvidareanställning, och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Månadslön enligt kollektivavtal. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Skicka därför din ansökan snarast. Har du frågor? Maila ansokan@swtpaper.se. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Maila din ansökan till ansokan@swtpaper.se senast 2022-06-30.