Är du intresserad av nya utmaningar och vill arbeta i ett nytänkande och expansivt företag? Då kanske Swt paper AB är något för dig.

Swt Paper AB är specialiserade på laminering och arkning av papper och kartong. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden, packaging, industrial och display. I Bolaget finns stor erfarenhet och omfattande kunskaper om pappers olika egenskaper och användningsområden. Dessa kunskaper används i lamineringsprocessen där olika pappers- och kartongkvaliteter lamineras ihop till nya kundunika lösningar där kundens behov och användningsområde sätts i centrum, Custom made paperboard.

Flera länder inför restriktioner för plastanvändning vilket gynnar pappersindustrin. Papper och kartong är ett förhållandevis miljövänligt alternativ varför fler och fler söker alternativ i cellulosabaserade produkter.

Swt Paper söker nu en tekniskt kunnig maskinoperatör till produktionen. Som maskinoperatör arbetar du med daglig drift av en tekniskt avancerad maskin. Arbetsuppgifter som maskininställningar, övervakning, påfyllning, byggnation, omställning och underhåll är naturliga delar i arbetet.

För att trivas i rollen krävs att du är noggrann, kvalitetsmedveten och tekniskt kunnig. Du har tidigare erfarenhet som maskinoperatör.

Du gillar att arbeta i team och har ett innovativt tänk och ser lösningarna snarare än problemen. Du jobbar förebyggande i allt du gör och är ansvarstagande och samarbetsvillig.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser framemot din ansökan!

Maila din ansökan till ansokan@swtpaper.se.