Är du intresserad av nya utmaningar och vill arbeta i ett nytänkande och expansivt företag? Då är Swt Paper AB något för dig.

Swt Paper AB är specialiserade på laminering och arkning av papper och kartong. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden, packaging, industrial och display. I Bolaget finns stor erfarenhet och omfattande kunskaper om pappers olika egenskaper och användningsområden. Dessa kunskaper används i lamineringsprocessen där olika pappers- och kartongkvaliteter lamineras ihop till nya kundunika lösningar där kundens behov och användningsområde sätts i centrum, Custom made paperboard.

Flera länder inför restriktioner för plastanvändning vilket gynnar pappersindustrin. Papper och kartong är ett förhållandevis miljövänligt alternativ varför fler och fler söker alternativ i cellulosabaserade produkter.

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och ett mekaniskt handlag som brinner för att jobba som maskinoperatör. Erfarenhet ifrån liknande arbete är önskvärt – gärna ifrån pappersindustrin. Du ska vara kvalitetsmedveten, noggrann, strukturerad och självgående. Då vi arbetar i lag är det även viktigt att du har en god samarbets- och initiativförmåga samt att du har förmågan att motivera och entusiasmera dina kollegor.

Vi arbetar skift och arbetet är stundtals tungt så det är bra med en god fysik. Truckkort är önskvärt och du måste kunna behärska muntliga och skriftliga instruktioner på svenska. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Tjänsten är en heltid, tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Månadslön enligt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, skicka därför din ansökan snarast. Frågor avseende tjänsten besvaras via nedanstående mailadress. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser framemot din ansökan!

Maila din ansökan till ansokan@swtpaper.se senast 2022-06-30.