Vi är ett nytänkande företag i kraftig tillväxt som gillar tävlingsinriktade, smarta, ambitiösa och kompetenta medarbetare.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig i en spännande och innovativ verksamhet i ständig utveckling.

Som Löneadministratör kommer du ansvara för hela löneprocessen för våra bolag, med allt från tidredovisning fram till utbetalning och framtagning av rapporter.

Arbetsuppgifter som också ingår är t ex:

– semesterhantering

– reseräkningshantering

– kontakter med försäkringskassa och andra myndigheter

– avtalstolkning

– utbildningar

– HR frågor

Vi jobbar i lönesystemet Agda.

Kommunikation med övriga funktioner i bolaget är viktigt så att resurser och kompetens kan samordnas på bästa sätt. Du rapporterar till koncernens Ekonomichef.

Vi söker dig med god helhetsförståelse som tycker om att ifrågasätta invanda mönster och som stimuleras av att ständigt göra saker ännu bättre. Vi tror att du har några års erfarenhet som löneadministratör.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 16 december. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser framemot din ansökan!

Maila din ansökan till ansokan@swtpaper.se.