Solidkartong till förpackningsindustrin

När ni väljer förpackning till er produkt så finns det många aspekter att ta hänsyn till. Oavsett om ni vill förpacka parfym, kosmetika, bildelar, livsmedel eller skruvar så har vi gedigen erfarenhet och vet vilka krav som ställs på kartongen. Vi kan leverera allt från ren jungfrufiberbaserad kartong eller 100 % återvunnet material.

Swt Paper paketeringsprodukter

Förpackningskartong

Kanske söker din kund en förpackning som skall användas utomhus och tåla fukt. Vi kan ta fram kartong som är kantinträngningsbehandlad och som lamineras med två tunna plastskikt. På så sätt kan din kund byta ut sin plastförpackning till en kartongförpackning med i stort sett samma egenskaper men med 98% reducerat plastinnehåll.

Söker din kund en förpackning som tål fett? Vi kan ta fram kartongkvaliteter med fettbarriärer.

I vissa fall krävs ren jungfrufiberbaserad kartong. Vi samarbetar med i stort sett alla skandinaviska pappersbruk och kan kombinera deras olika kartongers egenskaper till en unik kvalitet för just ert ändamål.

Dina önskemål är vår styrka. Vi tillverkar regelbundet standardkvaliteter, men det är inte vårt huvudfokus, vi är där för dina behov – Custom Made Paperboard.

YTVIKT
450 – 2500 gsm
TJOCKLEK
0,8 – 3,5 mm
ANVÄNDNINGSOMRÅDE
Förpackningar i olika utförande så som skruv, spik, godis, pharma, lyx mm.

Bildgalleri över förpackningsprodukter tillverkade från vår solidkartong