Vi är specialiserade på laminering och arkning av papper och kartong

Swt Paper AB är specialiserade på laminering och arkning av papper och kartong. Vi förser marknaden med allt från industriemballage som exempelvis pallmellanlägg eller remsor till premiumprodukter som används till bland annat lyxförpackningar eller skyltkartonger. Basmaterialen vi använder är allt från återvunnen råvara till jungfrufiberbaserad kartong.

Vi kan förse kunden med specialbeläggningar eller barriärer för att skapa en kartong som motsvarar kraven på den färdiga produkten. Företaget grundades 1999 och vi har sedan dess blivit kända för vår höga service, flexibilitet, kvalitet och vårt genuina intresse för produktutveckling. För oss är det en självklarhet att arbeta med långsiktiga och lönsamma affärsrelationer.

Välkända för vår höga service, flexibilitet, kvalitet och vårt genuina intresse för produktutveckling

Swt-gruppen är framförallt specialiserade på laminering av papper och kartong. Vi har vår bas i pappersindustrin och med den kunskapen driver vi idag utvecklingen mot mer hållbara alternativ och en gemensam hållbar framtid. Vi är en naturlig del av våra kunders hållbarhetsarbete och cirkulära ekonomi.