Arbeta hos oss

Swt-gruppen är framförallt specialiserade på laminering av papper och kartong. Vi har vår bas i pappersindustrin och med den kunskapen driver vi idag utveckling med ett mer hållbart fokus.

Vi är övertygade om att cirkulära system med bland annat papper som bas kommer få en än större betydelse i framtiden, därför söker vi ständigt nya medarbetare för att hänga med i utvecklingen.

Är du intresserad av att bli en av oss, skicka oss gärna en spontanansökan, ansokan@swtpaper.se.

Lediga tjänster

Maskinoperatör

Är du intresserad av nya utmaningar och vill arbeta i ett nytänkande och expansivt företag? Då kanske Swt paper AB är något för dig. Swt Paper AB är specialiserade på laminering och arkning av papper och kartong. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden, packaging, industrial och display. I Bolaget

Läs mer »

Account manager

Vi är övertygade om att cirkulära system med bland annat papper som bas kommer få en än större betydelse i framtiden, därför söker vi ständigt nya medarbetare för att hänga med i utvecklingen. Vi är ett nytänkande företag i tillväxt som gillar tävlingsinriktade, smarta, ambitiösa och kompetenta medarbetare.

Läs mer »

Håll dig uppdaterad!

Vi skickar inte ut stora mängder nyhetsbrev, men några gånger per år skickar vi information och inspiration kring produktutveckling och annat relevant från Swt-gruppen.

Swt Paper AB • Östra Hamnvägen 21 • 432 44 Varberg
Tel. 0340-159 05
Hitta till oss