Account manager

Vi är övertygade om att cirkulära system med bland annat papper som bas kommer få en än större betydelse i framtiden, därför söker vi ständigt nya medarbetare för att hänga med i utvecklingen.

Vi är ett nytänkande företag i tillväxt som gillar tävlingsinriktade, smarta, ambitiösa och kompetenta medarbetare.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig i en spännande och innovativ verksamhet i ständig utveckling.

Du ingår i ett säljteam med två engagerade och kompetenta kollegor som gemensamt stöttar och sporrar varandra till att göra affärer i enlighet med våra ambitiösa affärsmål. Rollen är en tillsvidareanställning med placering i Varberg.

Arbetsuppgifter:

  • Förvalta, utveckla och stärka relationerna med befintliga kunder.
  • Identifiera och bearbeta nya potentiella kunder för att skapa nya affärer.
  • Ansvarig för hela säljprocessen, allt från att boka möten, ta fram och presentera kundanpassade lösningar, skapa offerter, skriva avtal med kund och projektledning.
  • Tjänsten innefattar ca 60 resdagar per år.

Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer:

  • Du har några års erfarenhet av att ha arbetat som Account Manager och vill nu ta nästa steg i karriären där du får arbeta med en blandning av små och stora kunder.
  • Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Körkort B

Personliga egenskaper:

Som person har du en social förmåga och hanterar med lätthet olika typer av människor vilket gör dig bra på att förvalta och utveckla långsiktiga relationer.

Du drivs av att göra affärer med kundnöjdhet och du har en förmåga att vara lösningsorienterad. Vidare motiveras du av att utveckla företagets affärer hos dina kunder.

Du tycker om att vara ute hos kunderna och göra ”ett extra” besök.

Du är självgående och ansvarsfull då du gärna utvecklar din egen struktur, planerar din egen tid och når dina mål genom ditt egna starka driv.

Vi ser framemot din ansökan!

Maila din ansökan till ansokan@swtpaper.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *